Frank McGhee, head dealer bij Integrated Brokerage Services LLC in Chicago, gelooft in een verdere stijging van de goudprijs. Het goud kan zowel reageren op een daling van de beurskoersen als in een uitbreiding van de quantitative easing door de FED.

Volgens McGhee bevindt het goud zich in het midden van een trading range en is er nog voldoende ruimte voor een opwaartse beweging. Het baisse-potentieel is overigens beperkt.

Dit jaar is de goudprijs al met 14% gestegen, waarbij op 21 juni op 1266,50 dollar een piek werd neergezet. McGhee is van mening dat een doorbraak boven dit niveau fors hogere prijzen mogelijk zijn.

Frank McGhee, head dealer bij Integrated Brokerage Services LLC in Chicago, gelooft in een verdere stijging van de goudprijs. Het goud kan zowel reageren op een daling van de beurskoersen als in een uitbreiding van de quantitative easing door de FED. Volgens McGhee bevindt het goud zich in het midden van een trading range en is er nog voldoende ruimte voor een opwaartse beweging. Het baisse-potentieel is overigens beperkt. Dit jaar is de goudprijs al met 14% gestegen, waarbij op 21 juni op 1266,50 dollar een piek werd neergezet. McGhee is van mening dat een doorbraak boven dit niveau fors hogere prijzen mogelijk zijn.