Het vreemde is dat het IMF op geen enkel moment gewag maakte van zeepbellen die zich gevormd zouden hebben in grote steden als Londen of New York, waar de vastgoedprijzen letterlijk door het dak zijn gevlogen. Sommige economen zijn van mening dat het IMF zijn huiswerk niet goed heeft gedaan.

Op basis van het IMF-rapport waarschuwt de Wereldbank dat we ons moeten voorbereiden op de volgende crisis, die wel eens heviger zou kunnen zijn dan de vorige. Volgens heel wat analisten kan het geen kwaad om wat goud te kopen als bescherming tegen de crisis die op komst is.

Het vreemde is dat het IMF op geen enkel moment gewag maakte van zeepbellen die zich gevormd zouden hebben in grote steden als Londen of New York, waar de vastgoedprijzen letterlijk door het dak zijn gevlogen. Sommige economen zijn van mening dat het IMF zijn huiswerk niet goed heeft gedaan. Op basis van het IMF-rapport waarschuwt de Wereldbank dat we ons moeten voorbereiden op de volgende crisis, die wel eens heviger zou kunnen zijn dan de vorige. Volgens heel wat analisten kan het geen kwaad om wat goud te kopen als bescherming tegen de crisis die op komst is.