Brown stelt vast dat de regeringsleiders sinds het omvallen van Lehman Brothers in 2007 ongeveer niets meer hebben gedaan, ze hebben een klucht gemaakt van wereldwijde samenwerking. Iedereen veegt voor de eigen deur en heeft geen aandacht voor wat bij de buurman gebeurt.

Brown, eerste minister in het Verenigd Koninkrijk tussen 2007 en 2010, geeft daarmee zijn commentaar op het moeizaam tot standkomen van een Europese bankenunie. Wanneer het binnen Europa al niet lukt, kan moeilijk worden verwacht dat de rest van de wereld werk maakt van een internationale samenwerking.

Brown stelt vast dat de regeringsleiders sinds het omvallen van Lehman Brothers in 2007 ongeveer niets meer hebben gedaan, ze hebben een klucht gemaakt van wereldwijde samenwerking. Iedereen veegt voor de eigen deur en heeft geen aandacht voor wat bij de buurman gebeurt. Brown, eerste minister in het Verenigd Koninkrijk tussen 2007 en 2010, geeft daarmee zijn commentaar op het moeizaam tot standkomen van een Europese bankenunie. Wanneer het binnen Europa al niet lukt, kan moeilijk worden verwacht dat de rest van de wereld werk maakt van een internationale samenwerking.