Enkele belangrijke innovaties die werden getoond waren een verbeterde ontwikkelomgeving voor meer geavanceerde applicaties, betere speltoepassingen en meer functies die rekening houden met de locatie van de eindgebruiker.

Google investeert flink in Google Play om de concurrentie - bijvoorbeeld Samsung Hub - op afstand te houden.

Een neutraler standpunt nemen de analisten van ABN Amro in over een nieuwe muziekdienst die gebruikers voor USD 9,99 per maand toegang geeft tot de artiestenstal van Universal Music Group, Sony Music Entertainment, en Warner Music Group.

Zelfs als de muziekabonneedienst een succes wordt, zal het weinig impact hebben op onze waardering van het bedrijf, die de USD 250 miljard is gepasseerd.

De waarde van een van de belangrijkste streaming muziekbedrijven, Pandora P, wordt momenteel geraamd op minder dan drie miljard dollar.

Hoewel Android een gratis open-source software is, is Google Play uitgegroeid tot een noodzakelijk en dominant platform voor ontwikkelaars die hun apps bij eindgebruikers onder de aandacht willen brengen.

Het AAPL iOS platform van Apple is net zo aansprekend en ABN Amro denkt dat alle mobiele wegen leiden naar Google en Apple. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.

Enkele belangrijke innovaties die werden getoond waren een verbeterde ontwikkelomgeving voor meer geavanceerde applicaties, betere speltoepassingen en meer functies die rekening houden met de locatie van de eindgebruiker. Google investeert flink in Google Play om de concurrentie - bijvoorbeeld Samsung Hub - op afstand te houden. Een neutraler standpunt nemen de analisten van ABN Amro in over een nieuwe muziekdienst die gebruikers voor USD 9,99 per maand toegang geeft tot de artiestenstal van Universal Music Group, Sony Music Entertainment, en Warner Music Group. Zelfs als de muziekabonneedienst een succes wordt, zal het weinig impact hebben op onze waardering van het bedrijf, die de USD 250 miljard is gepasseerd. De waarde van een van de belangrijkste streaming muziekbedrijven, Pandora P, wordt momenteel geraamd op minder dan drie miljard dollar. Hoewel Android een gratis open-source software is, is Google Play uitgegroeid tot een noodzakelijk en dominant platform voor ontwikkelaars die hun apps bij eindgebruikers onder de aandacht willen brengen. Het AAPL iOS platform van Apple is net zo aansprekend en ABN Amro denkt dat alle mobiele wegen leiden naar Google en Apple. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.