Voordat het internetbedrijf de derdekwartaalresultaten bekend maakte, hebben zij het van de Aanbevolen lijst verwijderd omdat er nog maar weinig rek in de koers zat. Er waren geen redenen om om een hoger koersdoel te veronderstellen.

Koers fors gedaald

Als gevolg van de gemengde resultaten over het afgelopen kwartaal is de koers 15% gedaald, maar de fundamentele waarden voor het aandeel blijven in de ogen van ABN Amro sterk.

Er is weinig concurrentie, de kasstroom is sterk en het bedrijf is toegerust voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom handhaven zij hun opinie Kopen en plaatsen het aandeel terug op de Aanbevolen lijst.

Voordat het internetbedrijf de derdekwartaalresultaten bekend maakte, hebben zij het van de Aanbevolen lijst verwijderd omdat er nog maar weinig rek in de koers zat. Er waren geen redenen om om een hoger koersdoel te veronderstellen. Koers fors gedaaldAls gevolg van de gemengde resultaten over het afgelopen kwartaal is de koers 15% gedaald, maar de fundamentele waarden voor het aandeel blijven in de ogen van ABN Amro sterk. Er is weinig concurrentie, de kasstroom is sterk en het bedrijf is toegerust voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom handhaven zij hun opinie Kopen en plaatsen het aandeel terug op de Aanbevolen lijst.