De rest van de week wordt relatief kalm, waarna het resultatenseizoen vanaf volgende week op volle snelheid gaat komen.

Vandaag zijn er onder andere de cijfers van Fastenal en Lake Industries en tevens komt met Google de eerste bekende naam uit de technologiesector rapporteren. Vrijdag komen met Wells Fargo en JP MorganChase de eerste grootbanken verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal. Naar de resultaten van de banken wordt met bijzondere aandacht uitgekeken.

Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers komt pas binnen enkele weken op volle snelheid. Dinsdagmorgen waren er niettemin toch al de omzetcijfers van Arseus, vandaag komen zowel L'Oréal als Carrefour verslag uitbrengen over de omzet tijdens het eerste kwartaal. Wat Brussel betreft, zal het nog even duren alvorens de stroom kwartaalcijfers op volle snelheid komt.

Nyrstar brengt verslag uit over eerste kwartaal op 25 april

Nyrstar NV is van plan om het eerste tussentijdse verslag van het management voor 2012 bekend te maken op woensdag 25 april 2012. COO Greg McMillan en CFO Heinz Eigner zullen een conferentiegesprek voeren met de beleggersgemeenschap op 25 april om 14u00. Het conferentiegesprek zal live worden uitgezonden via webcast op de website van Nyrstar (www.nyrstar.com).

De rest van de week wordt relatief kalm, waarna het resultatenseizoen vanaf volgende week op volle snelheid gaat komen. Vandaag zijn er onder andere de cijfers van Fastenal en Lake Industries en tevens komt met Google de eerste bekende naam uit de technologiesector rapporteren. Vrijdag komen met Wells Fargo en JP MorganChase de eerste grootbanken verslag uitbrengen over het voorbije kwartaal. Naar de resultaten van de banken wordt met bijzondere aandacht uitgekeken. Op de Europese beurzen valt er zo goed als geen nieuws te rapen, de stroom kwartaalcijfers komt pas binnen enkele weken op volle snelheid. Dinsdagmorgen waren er niettemin toch al de omzetcijfers van Arseus, vandaag komen zowel L'Oréal als Carrefour verslag uitbrengen over de omzet tijdens het eerste kwartaal. Wat Brussel betreft, zal het nog even duren alvorens de stroom kwartaalcijfers op volle snelheid komt. Nyrstar brengt verslag uit over eerste kwartaal op 25 april Nyrstar NV is van plan om het eerste tussentijdse verslag van het management voor 2012 bekend te maken op woensdag 25 april 2012. COO Greg McMillan en CFO Heinz Eigner zullen een conferentiegesprek voeren met de beleggersgemeenschap op 25 april om 14u00. Het conferentiegesprek zal live worden uitgezonden via webcast op de website van Nyrstar (www.nyrstar.com).