Advanced Micro Devices, een belangrijke concurrent van Intel, maakte weliswaar een kleiner verlies bekend, maar kon met de cijfers niet echt overtuigen. De koers noteert in de nabeurshandel zowat 3% lager.

Het beeld bij IBM was verdeeld. De resultaten waren weliswaar beter dan verwacht, maar de omzet viel tegen. De beleggers focussen zich hoofdzakelijk op laatstgenoemd gegeven, wat betekent dat de koers eveneens zowat 3% lager noteert.

Anderzijds krijgt Google wel een voldoende van de beleggers, de koers noteert in de nabeurshandel in de plus. Uit de resultaten van Google blijkt dat de reclame op internet weer aantrekt.

Advanced Micro Devices, een belangrijke concurrent van Intel, maakte weliswaar een kleiner verlies bekend, maar kon met de cijfers niet echt overtuigen. De koers noteert in de nabeurshandel zowat 3% lager. Het beeld bij IBM was verdeeld. De resultaten waren weliswaar beter dan verwacht, maar de omzet viel tegen. De beleggers focussen zich hoofdzakelijk op laatstgenoemd gegeven, wat betekent dat de koers eveneens zowat 3% lager noteert. Anderzijds krijgt Google wel een voldoende van de beleggers, de koers noteert in de nabeurshandel in de plus. Uit de resultaten van Google blijkt dat de reclame op internet weer aantrekt.