Gisterenavond presenteerden Google en IBM resultaten die zeker niet tegenvielen. De koersen van beide aandelen noteren dan ook ruim in de plus, maar een algemene euforie konden beide technologiebedrijven zeker niet losweken. De vraag is natuurlijk of Apple dat zal kunnen realiseren.

Inmiddels maakte vanmiddag ook United Technologies bekend. Dit bedrijf maakte een daling van de nettowinst met 26% bekend, dit als gevolg van een grote afschrijving die over het voorbije kwartaal werd gedaan. Per saldo veranderde er in het koersbeeld weinig of niets.

Gisterenavond presenteerden Google en IBM resultaten die zeker niet tegenvielen. De koersen van beide aandelen noteren dan ook ruim in de plus, maar een algemene euforie konden beide technologiebedrijven zeker niet losweken. De vraag is natuurlijk of Apple dat zal kunnen realiseren. Inmiddels maakte vanmiddag ook United Technologies bekend. Dit bedrijf maakte een daling van de nettowinst met 26% bekend, dit als gevolg van een grote afschrijving die over het voorbije kwartaal werd gedaan. Per saldo veranderde er in het koersbeeld weinig of niets.