Volgens vastgoedspecialist Global Property Guide is het momentum op heel wat vastgoedmarkten stijgend, waarbij een golf zichtbaar is die eerst over de Filippijnen en Taiwan is gewaaid om zich vervolgens richting Nieuw-Zeeland en Australië te bewegen. Onderweg werden ook de Perzische Golf en Europa aangedaan.

De Nieuw-Zeelandse centrale bank heeft inmiddels al de rente opgetrokken, onder andere om het sentiment op de vastgoedmarkt te doen afkoelen. Gelijkaardige maatregelen in China en Singapore hebben volgens Global Property Guide al succes gekend.

Volgens vastgoedspecialist Global Property Guide is het momentum op heel wat vastgoedmarkten stijgend, waarbij een golf zichtbaar is die eerst over de Filippijnen en Taiwan is gewaaid om zich vervolgens richting Nieuw-Zeeland en Australië te bewegen. Onderweg werden ook de Perzische Golf en Europa aangedaan. De Nieuw-Zeelandse centrale bank heeft inmiddels al de rente opgetrokken, onder andere om het sentiment op de vastgoedmarkt te doen afkoelen. Gelijkaardige maatregelen in China en Singapore hebben volgens Global Property Guide al succes gekend.