Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is het niet echt verbazingwekkend dat de golf van fusies en overnames zo sterk is toegenomen. De bedrijven zitten op een berg cash en zijn op zoeken naar een geschikte manier om die cash te investeren.

Het goede nieuws is bovendien precies dat er cash wordt gebruikt, liever dan dat de bedrijven nieuwe schulden aangaan. Belangrijk is echter dat een deal goed doordacht is, overnames omwille van de overnames heeft geen enkele zin. De golf van fusies en overnames kan anderzijds het vertrouwen op de markt doen toenemen en de beurskoersen verder doen stijgen.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is het niet echt verbazingwekkend dat de golf van fusies en overnames zo sterk is toegenomen. De bedrijven zitten op een berg cash en zijn op zoeken naar een geschikte manier om die cash te investeren. Het goede nieuws is bovendien precies dat er cash wordt gebruikt, liever dan dat de bedrijven nieuwe schulden aangaan. Belangrijk is echter dat een deal goed doordacht is, overnames omwille van de overnames heeft geen enkele zin. De golf van fusies en overnames kan anderzijds het vertrouwen op de markt doen toenemen en de beurskoersen verder doen stijgen.