Brad Hintz, senior analyst bij Sanford Bernstein en in een vorig leven CFO bij Lehman Brothers, stelt vast dat er opnieuw sprake is van meer kredietverlening voor het financieren van transacties.

Dat is een positief signaal voor de sector van private equity. Hintz verwacht dat vooral in de eerste kwartalen van volgend jaar een forse stijging van het aantal fusies en overnames mag worden verwacht.

De activiteiten op het vlak van fusies en overnames zouden in het tweede en het derde kwartaal een piek kunnen bereiken. Voor de beleggers liggen hier volgens Hintz kansen weggelegd.

Brad Hintz, senior analyst bij Sanford Bernstein en in een vorig leven CFO bij Lehman Brothers, stelt vast dat er opnieuw sprake is van meer kredietverlening voor het financieren van transacties. Dat is een positief signaal voor de sector van private equity. Hintz verwacht dat vooral in de eerste kwartalen van volgend jaar een forse stijging van het aantal fusies en overnames mag worden verwacht. De activiteiten op het vlak van fusies en overnames zouden in het tweede en het derde kwartaal een piek kunnen bereiken. Voor de beleggers liggen hier volgens Hintz kansen weggelegd.