Aandelen zullen het bovendien beter doen dan andere vastrentende waarden, hoewel niet op risk-adjusted basis. Kostin zit cyclische sectoren (Materials, Industrials, Information Technology) ook nog eens beter presteren dan defensieve sectoren (Consumer Staples, Telecom, Health Care).

Het zijn volgens Kostin vooral de aandelen van bedrijven met de beste groeivooruitzichten die de markt zullen kloppen, zodat selectiviteit geboden is. Aandelen met een grote blootstelling aan de groeilanden zullen eveneens beter doen dan de brede markt.

Aandelen zullen het bovendien beter doen dan andere vastrentende waarden, hoewel niet op risk-adjusted basis. Kostin zit cyclische sectoren (Materials, Industrials, Information Technology) ook nog eens beter presteren dan defensieve sectoren (Consumer Staples, Telecom, Health Care). Het zijn volgens Kostin vooral de aandelen van bedrijven met de beste groeivooruitzichten die de markt zullen kloppen, zodat selectiviteit geboden is. Aandelen met een grote blootstelling aan de groeilanden zullen eveneens beter doen dan de brede markt.