Het is namelijk inmiddels duidelijk geworden dat het onmogelijk is om zich een weg naar welvaart te printen, door simpelweg geld uit de lucht te plukken. In de Verenigde Staten is de Amerikaanse centrale bank inmiddels ook al tot die conclusie gekomen.

De Japanse premier dreigt met lege handen achter te blijven wanneer de macro-economische cijfers op een totale instorting van de economie wijzen. Japan heeft geprobeerd om zijn economische opleving door het buitenland te laten financieren, maar dat is jammerlijk mislukt. De gevolgen zullen rampzalig zijn voor de gewone Japanner.

Het is namelijk inmiddels duidelijk geworden dat het onmogelijk is om zich een weg naar welvaart te printen, door simpelweg geld uit de lucht te plukken. In de Verenigde Staten is de Amerikaanse centrale bank inmiddels ook al tot die conclusie gekomen. De Japanse premier dreigt met lege handen achter te blijven wanneer de macro-economische cijfers op een totale instorting van de economie wijzen. Japan heeft geprobeerd om zijn economische opleving door het buitenland te laten financieren, maar dat is jammerlijk mislukt. De gevolgen zullen rampzalig zijn voor de gewone Japanner.