De analisten van de zakenbank zijn op de eerste plaats positief voor olie, goud, koper, zink en platina. Allison Nathan en Jeffrey Currie blijven in hun rapport dan ook overwogen voor grondstoffen.

Voor de S&P GSCI Enhanced Total Returns Index wordt een stijging met ongeveer 20% verwacht. Vorige week beleefden grondstoffen hun slechtste week in anderhalve maand.

Aanleiding was de verklaring van de FED dat de economie aan het verzwakken is en dat de Europese industriële output daalde. Daarmee is de vrees op een dubbele recessie toegenomen.

De analisten van de zakenbank zijn op de eerste plaats positief voor olie, goud, koper, zink en platina. Allison Nathan en Jeffrey Currie blijven in hun rapport dan ook overwogen voor grondstoffen. Voor de S&P GSCI Enhanced Total Returns Index wordt een stijging met ongeveer 20% verwacht. Vorige week beleefden grondstoffen hun slechtste week in anderhalve maand. Aanleiding was de verklaring van de FED dat de economie aan het verzwakken is en dat de Europese industriële output daalde. Daarmee is de vrees op een dubbele recessie toegenomen.