Hij krijgt met andere woorden niet altijd het gelijk aan zijn kant, maar blijft toch voorspellingen doen. Volgens Currie is goud momenteel een "slam dunk sell". Dat betekent dat met een belegging in goud niets meer te verdienen valt, de beleggers kunnen beter verkopen.

Wanneer het debat over het Amerikaans schuldenplafond achter de rug is, zal de aandacht zich verplaatsen naar de verbeterde Amerikaanse economie. De goudprijs zal opnieuw onder druk komen te staan, waarbij Currie een koersdoel van 1050 dollar voor ogen heeft.

Hij krijgt met andere woorden niet altijd het gelijk aan zijn kant, maar blijft toch voorspellingen doen. Volgens Currie is goud momenteel een "slam dunk sell". Dat betekent dat met een belegging in goud niets meer te verdienen valt, de beleggers kunnen beter verkopen. Wanneer het debat over het Amerikaans schuldenplafond achter de rug is, zal de aandacht zich verplaatsen naar de verbeterde Amerikaanse economie. De goudprijs zal opnieuw onder druk komen te staan, waarbij Currie een koersdoel van 1050 dollar voor ogen heeft.