De valutaspecialisten van Goldman Sachs hebben hun koersdoel voor de Thaise baht, de Maleisische ringgit en de Indonesische rupia naar beneden aangepast. Ze verwachten met andere woorden dat de koersen van deze munten nog verder zullen dalen.

Volgens Goldman Sachs is de rupia het meest kwetsbaar omdat de beleggers vooral de meest volatiele munten zullen inruilen voor meer veiligheid. De inflatie in Indonesië bedraagt nu 8,60% en kan in de komende maanden nog verder toenemen. In dat scenario kan de rupia nog klappen krijgen.

De valutaspecialisten van Goldman Sachs hebben hun koersdoel voor de Thaise baht, de Maleisische ringgit en de Indonesische rupia naar beneden aangepast. Ze verwachten met andere woorden dat de koersen van deze munten nog verder zullen dalen. Volgens Goldman Sachs is de rupia het meest kwetsbaar omdat de beleggers vooral de meest volatiele munten zullen inruilen voor meer veiligheid. De inflatie in Indonesië bedraagt nu 8,60% en kan in de komende maanden nog verder toenemen. In dat scenario kan de rupia nog klappen krijgen.