Integendeels zelfs, tegen het einde van het jaar ziet Currie de goudprijs weer fors lager staan. Hij geeft de goudkevers daarmee lik op stuk, want die zijn vorige week opnieuw beginnen te schreeuwen dat de goudprijs veel steviger in de schoenen is komen te staan.

Overigens is het opvallend dat het kransje van nog resterende goudbulls inmiddels de vorm van een soort kerk heeft aangenomen. Het is daar bon ton om op een bijna religieuze manier te geloven in het goud, iedereen die dat niet doet wordt als een ongelovige aan de kant geschoven.

Integendeels zelfs, tegen het einde van het jaar ziet Currie de goudprijs weer fors lager staan. Hij geeft de goudkevers daarmee lik op stuk, want die zijn vorige week opnieuw beginnen te schreeuwen dat de goudprijs veel steviger in de schoenen is komen te staan. Overigens is het opvallend dat het kransje van nog resterende goudbulls inmiddels de vorm van een soort kerk heeft aangenomen. Het is daar bon ton om op een bijna religieuze manier te geloven in het goud, iedereen die dat niet doet wordt als een ongelovige aan de kant geschoven.