Eerder ging Currie nog uit van stabiele tot zelfs iets hogere prijzen voor grondstoffen. Momenteel gaat hij er echter van uit dat op de eerste plaats de prijzen voor edelmetalen, landbouw en energie zullen dalen. Uiteindelijk heeft Goldman Sachs een neutraal advies voor grondstoffen.

Niet kopen, maar dus ook niet verkopen. Dit jaar hebben de grondstoffenprijzen verdeeld gepresteerd. De prijs voor een vat West Texas Intermediate crude is dit jaar met 17% gestegen, terwijl de goudprijs met bijna 20% is gedaald sinds de 1ste januari van dit jaar.

Eerder ging Currie nog uit van stabiele tot zelfs iets hogere prijzen voor grondstoffen. Momenteel gaat hij er echter van uit dat op de eerste plaats de prijzen voor edelmetalen, landbouw en energie zullen dalen. Uiteindelijk heeft Goldman Sachs een neutraal advies voor grondstoffen. Niet kopen, maar dus ook niet verkopen. Dit jaar hebben de grondstoffenprijzen verdeeld gepresteerd. De prijs voor een vat West Texas Intermediate crude is dit jaar met 17% gestegen, terwijl de goudprijs met bijna 20% is gedaald sinds de 1ste januari van dit jaar.