De regio stevent op een periode af van tragere groei en een geringere beschikbaarheid van kredieten. Op basis daarvan zijn de beurskoersen op de huidige niveau overgewaardeerd. De huidige voorspellingen van de analisten houden rekening met te hoge marges.

Goldman Sachs gaat dan ook uit van een verdere correctie op de beurzen in Zuid-Azië, waarbij de belangrijkste indices met 5 tot 10% kunnen dalen. De winstverwachtingen voor 2013 en 2014 worden respectievelijk verlaagd tot een groei met nog 4 tot 10%, ten opzichte van voordien 6 tot 12%.

De regio stevent op een periode af van tragere groei en een geringere beschikbaarheid van kredieten. Op basis daarvan zijn de beurskoersen op de huidige niveau overgewaardeerd. De huidige voorspellingen van de analisten houden rekening met te hoge marges. Goldman Sachs gaat dan ook uit van een verdere correctie op de beurzen in Zuid-Azië, waarbij de belangrijkste indices met 5 tot 10% kunnen dalen. De winstverwachtingen voor 2013 en 2014 worden respectievelijk verlaagd tot een groei met nog 4 tot 10%, ten opzichte van voordien 6 tot 12%.