Volgens bankanalist Guy Moszkowski is Goldman Sachs goed op weg om het record wat betreft inkomsten uit trading te verbeteren. Dat record werd in 2007 gerealiseerd, in een periode dat van een economische crisis nog geen sprake was.

De grote gerealiseerde omzet is te danken aan de ervaring die de bank met risicomanagement heeft opgebouwd. Deze aanpak wordt sterk geapprecieerd in een periode dat de risico-aversie is gedaald.

Moskowski verwacht dat Goldman Sachs beter dan verwachte kwartaalcijfers gaat bekendmaken voor het volledige boekjaar 2009. De prognoses voor het boekjaar 2010 en 2011 werden anderzijds opgetrokken.

Volgens bankanalist Guy Moszkowski is Goldman Sachs goed op weg om het record wat betreft inkomsten uit trading te verbeteren. Dat record werd in 2007 gerealiseerd, in een periode dat van een economische crisis nog geen sprake was. De grote gerealiseerde omzet is te danken aan de ervaring die de bank met risicomanagement heeft opgebouwd. Deze aanpak wordt sterk geapprecieerd in een periode dat de risico-aversie is gedaald. Moskowski verwacht dat Goldman Sachs beter dan verwachte kwartaalcijfers gaat bekendmaken voor het volledige boekjaar 2009. De prognoses voor het boekjaar 2010 en 2011 werden anderzijds opgetrokken.