Vanmiddag maakte Goldman Sachs de kwartaalcijfers bekend en op het eerste gezicht waren die cijfers schitterend. De nettowinst verdubbelde over het meest recente kwartaal, vooral dankzij een grotere bijdrage aan de emissie van obligaties en aandelen.

Toch overtuigt de zakenbank niet echt met de resultaten, de koers moet ruim 2% prijsgeven. Vooral de onzekerheid met betrekking tot de toekomst doet de beleggers echter kiezen voor een afwachtende houding. Vraag is hoe Goldman Sachs zal reageren als er meer regelgeving komt.

Vanmiddag maakte Goldman Sachs de kwartaalcijfers bekend en op het eerste gezicht waren die cijfers schitterend. De nettowinst verdubbelde over het meest recente kwartaal, vooral dankzij een grotere bijdrage aan de emissie van obligaties en aandelen. Toch overtuigt de zakenbank niet echt met de resultaten, de koers moet ruim 2% prijsgeven. Vooral de onzekerheid met betrekking tot de toekomst doet de beleggers echter kiezen voor een afwachtende houding. Vraag is hoe Goldman Sachs zal reageren als er meer regelgeving komt.