Volgens Kodesh is de invloed van Goldman Sachs sterk genoeg om de goudmarkt te manipuleren. In april gaf Goldman Sachs een verkoopadvies voor het goud, advies dat meteen werd gevolgd door een sterke terugval in de goudprijs. Kodesh vreest dat de zakenbank ook ditmaal gelijk zal krijgen, om de eenvoudige reden dat haar invloed zo groot is.

Kodesh is van mening dat er bij de edelmetalen momenteel heel wat tradingkansen weggelegd zijn, op de eerste plaats via ETP's als Sprott Physical Silver (PSLV), Swiss Gold Trust (SGOL), Spider Gold (GLD) en iShares Silver (SLV).

Deze kunnen voor een kort ritje opgepikt worden, maar moeten tijdig opnieuw worden verkocht. Voor tradingdoeleinden komen ook Gold Juniors (GDXJ), Silver (SIL), Silver Juniors (SILJ) en Gold Explorers (GLDX) in aanmerking.

Volgens Kodesh is de invloed van Goldman Sachs sterk genoeg om de goudmarkt te manipuleren. In april gaf Goldman Sachs een verkoopadvies voor het goud, advies dat meteen werd gevolgd door een sterke terugval in de goudprijs. Kodesh vreest dat de zakenbank ook ditmaal gelijk zal krijgen, om de eenvoudige reden dat haar invloed zo groot is. Kodesh is van mening dat er bij de edelmetalen momenteel heel wat tradingkansen weggelegd zijn, op de eerste plaats via ETP's als Sprott Physical Silver (PSLV), Swiss Gold Trust (SGOL), Spider Gold (GLD) en iShares Silver (SLV). Deze kunnen voor een kort ritje opgepikt worden, maar moeten tijdig opnieuw worden verkocht. Voor tradingdoeleinden komen ook Gold Juniors (GDXJ), Silver (SIL), Silver Juniors (SILJ) en Gold Explorers (GLDX) in aanmerking.