Maar de inkt van het rapport was nog niet droog of het advies voor aandelen werd opnieuw naar beneden aangepast. Goldman Sachs is er dus een potje van aan het maken, zeer tot verbazing van de klanten. Die weten namelijk niet meer of ze nu positief dan wel negatief moeten zijn voor aandelen.

David Kosten van het team aandelenanalisten van Goldman Sachs is voor alle duidelijkheid negatief voor de korte termijn en positief voor de lange termijn, in het laatste geval over een periode van 12 maanden. Of was het omgekeerd? Eerlijk gezegd dreigen we bij dergelijke adviezen het noorden te verliezen.

Maar de inkt van het rapport was nog niet droog of het advies voor aandelen werd opnieuw naar beneden aangepast. Goldman Sachs is er dus een potje van aan het maken, zeer tot verbazing van de klanten. Die weten namelijk niet meer of ze nu positief dan wel negatief moeten zijn voor aandelen. David Kosten van het team aandelenanalisten van Goldman Sachs is voor alle duidelijkheid negatief voor de korte termijn en positief voor de lange termijn, in het laatste geval over een periode van 12 maanden. Of was het omgekeerd? Eerlijk gezegd dreigen we bij dergelijke adviezen het noorden te verliezen.