Goldman Sachs is in ieder geval minder positief voor de Aziatische beurzen, als gevolg van een zwakkere groei en minder makkelijk beschikbare liquiditeiten zal de performance van de beurzen in de regio in de komende maanden eerder lusteloos zijn.

In de Asia-Pacific Quarterly Outlook verlaagde het koersdoel voor de MSCI Asia ex-Japan Index van 550 naar 480 punten, wat betekent dat er vanaf de huidige koersniveaus nog een hausse-potentieel van ongeveer 10% aanwezig kan zijn. De BBP-groei in de regio zou nog 6,10% bedragen, waar dat voordien nog 6,90% was.

Goldman Sachs is in ieder geval minder positief voor de Aziatische beurzen, als gevolg van een zwakkere groei en minder makkelijk beschikbare liquiditeiten zal de performance van de beurzen in de regio in de komende maanden eerder lusteloos zijn. In de Asia-Pacific Quarterly Outlook verlaagde het koersdoel voor de MSCI Asia ex-Japan Index van 550 naar 480 punten, wat betekent dat er vanaf de huidige koersniveaus nog een hausse-potentieel van ongeveer 10% aanwezig kan zijn. De BBP-groei in de regio zou nog 6,10% bedragen, waar dat voordien nog 6,90% was.