Een verband met het afscheid van O'Neill, die andere horizonten ging opzoeken, is er waarschijnlijk niet, maar Goldman Sachs is minder optimistisch over de BRICS-landen.

De zakenbanken had een koopadvies voor een mandje met aandelen met grote blootstelling aan Brazilië, maar dat koopadvies werd inmiddels ingetrokken. In plaats geeft Goldman Sachs de voorkeur aan aandelen van bedrijven met een grote blootstelling aan de Amerikaanse thuismarkt.

Ook de andere BRICS-landen doen het niet zo goed, Goldman Sachs heeft bijvoorbeeld de groeiverwachtingen voor de Chinese economie voor 2013 verlaagd van 7,80 naar 7,40%. India wordt geconfronteerd met een koersdaling van de rupee, terwijl Brazilië met grote sociale onrust wordt geconfronteerd.

Een verband met het afscheid van O'Neill, die andere horizonten ging opzoeken, is er waarschijnlijk niet, maar Goldman Sachs is minder optimistisch over de BRICS-landen. De zakenbanken had een koopadvies voor een mandje met aandelen met grote blootstelling aan Brazilië, maar dat koopadvies werd inmiddels ingetrokken. In plaats geeft Goldman Sachs de voorkeur aan aandelen van bedrijven met een grote blootstelling aan de Amerikaanse thuismarkt. Ook de andere BRICS-landen doen het niet zo goed, Goldman Sachs heeft bijvoorbeeld de groeiverwachtingen voor de Chinese economie voor 2013 verlaagd van 7,80 naar 7,40%. India wordt geconfronteerd met een koersdaling van de rupee, terwijl Brazilië met grote sociale onrust wordt geconfronteerd.