Algemeen wordt nu verwacht dat een correctie met 10% tot de mogelijkheden behoort, dit tegen het einde van dit jaar. Maar de vooruitzichten op langere termijn voor Amerikaanse aandelen blijven onveranderd goed, een correctie zou een nieuw instappunt kunnen bieden.

Grote risico's zijn er aan een belegging in Amerikaanse aandelen niet verbonden, de vooruitzichten voor de monetaire politiek van de FED zijn recent een stuk duidelijker geworden. Overigens heeft Goldman Sachs ook de vooruitzichten voor Azië zonder Japan lichtjes naar beneden aangepast.

Algemeen wordt nu verwacht dat een correctie met 10% tot de mogelijkheden behoort, dit tegen het einde van dit jaar. Maar de vooruitzichten op langere termijn voor Amerikaanse aandelen blijven onveranderd goed, een correctie zou een nieuw instappunt kunnen bieden. Grote risico's zijn er aan een belegging in Amerikaanse aandelen niet verbonden, de vooruitzichten voor de monetaire politiek van de FED zijn recent een stuk duidelijker geworden. Overigens heeft Goldman Sachs ook de vooruitzichten voor Azië zonder Japan lichtjes naar beneden aangepast.