De nettowinst over de verslagperiode kwam uit op 3,30 miljard dollar, hetgeen neerkomt op een vrijwel verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. De trading divisie presteerde opnieuw beter dan de rest van de sector.

Per aandeel werd 5,59 dollar verdiend op een omzet van 12,78 miljard dollar. Slechts eenmaal sinds de bank in 1999 naar de beurs kwam, werd een hoger resultaat neergezet.

De resultaten werden uiteraard overschaduwd door het bericht dat er door de SEC een fraude- onderzoek wordt ingesteld. Goldman ontkende overigens de beschuldigingen van fraude.

In de farmasector maakte ook Johnson & Johnson beter dan verwachte resultaten bekend. Het farmabedrijf verdiende 1,29 dollar per aandeel, tegenover een consensusverwachting van slechts 1,27 dollar. J&J verlaagde wel de winstprognose voor het volledige boekjaar.

Coca-Cola verdiende over de verslagperiode eveneens meer dan was verwacht. De winst per aandeel bedroeg 80 dollarcent, tegenover een verwachting van maar 75 dollarcent. De omzet bleef echter achter op de verwachtingen.

De nettowinst over de verslagperiode kwam uit op 3,30 miljard dollar, hetgeen neerkomt op een vrijwel verdubbeling ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. De trading divisie presteerde opnieuw beter dan de rest van de sector. Per aandeel werd 5,59 dollar verdiend op een omzet van 12,78 miljard dollar. Slechts eenmaal sinds de bank in 1999 naar de beurs kwam, werd een hoger resultaat neergezet. De resultaten werden uiteraard overschaduwd door het bericht dat er door de SEC een fraude- onderzoek wordt ingesteld. Goldman ontkende overigens de beschuldigingen van fraude. In de farmasector maakte ook Johnson & Johnson beter dan verwachte resultaten bekend. Het farmabedrijf verdiende 1,29 dollar per aandeel, tegenover een consensusverwachting van slechts 1,27 dollar. J&J verlaagde wel de winstprognose voor het volledige boekjaar. Coca-Cola verdiende over de verslagperiode eveneens meer dan was verwacht. De winst per aandeel bedroeg 80 dollarcent, tegenover een verwachting van maar 75 dollarcent. De omzet bleef echter achter op de verwachtingen.