Het spreekt vanzelf dat de ondertoon eerder voorzichtig blijft. Het bericht over de verkoop van Dell aan een private equity groep trok heel wat aandacht.

Vanmiddag publiceerde Jim O'Neill, Goldman Sachs Asset Management chairman, zijn wekelijks beurspraatje. Hij gaat er van uit dat de wereldeconomie aan de beterhand is, een evolutie die onmiskenbaar in het voordeel van een belegging in aandelen pleit.

O'Neill blijft dan ook voorstander van een belegging in Amerikaanse aandelen, waarbij hij er van uitgaat dat de beleggers in de komende weken obligaties zullen blijven omruilen voor aandelen.

In zijn geheel gelooft het Goldman Sachs dat de Amerikaanse beurzen in de loop van 2013 de wind in de zeilen zullen blijven hebben.

Het spreekt vanzelf dat de ondertoon eerder voorzichtig blijft. Het bericht over de verkoop van Dell aan een private equity groep trok heel wat aandacht. Vanmiddag publiceerde Jim O'Neill, Goldman Sachs Asset Management chairman, zijn wekelijks beurspraatje. Hij gaat er van uit dat de wereldeconomie aan de beterhand is, een evolutie die onmiskenbaar in het voordeel van een belegging in aandelen pleit. O'Neill blijft dan ook voorstander van een belegging in Amerikaanse aandelen, waarbij hij er van uitgaat dat de beleggers in de komende weken obligaties zullen blijven omruilen voor aandelen. In zijn geheel gelooft het Goldman Sachs dat de Amerikaanse beurzen in de loop van 2013 de wind in de zeilen zullen blijven hebben.