Vervolgens was het tijd voor interne kritiek, NY FED chef Bill Dudley kwam waarschuwen dat de realiteit op de beurs van Wall Street niet langer aan de realiteit beantwoordden. Volgens kwam Citigroup met een boodschap die min of meer gelijkaardig klonk.

Goldman Sachs beschuldigt nu op zijn manier de FED van prijzen en koersen scheef te trekken. Gary Cohn, hoofd van de FCC divisie van GS, kwam op de Sanford Bernstein conference vertellen dat de inkomsten van zijn divisie fors onder druk staan als gevolg van de lage rentevoeten. Volgens Cohn mag de huidige situatie zonder meer 'abnormaal' genoemd worden.

Vervolgens was het tijd voor interne kritiek, NY FED chef Bill Dudley kwam waarschuwen dat de realiteit op de beurs van Wall Street niet langer aan de realiteit beantwoordden. Volgens kwam Citigroup met een boodschap die min of meer gelijkaardig klonk. Goldman Sachs beschuldigt nu op zijn manier de FED van prijzen en koersen scheef te trekken. Gary Cohn, hoofd van de FCC divisie van GS, kwam op de Sanford Bernstein conference vertellen dat de inkomsten van zijn divisie fors onder druk staan als gevolg van de lage rentevoeten. Volgens Cohn mag de huidige situatie zonder meer 'abnormaal' genoemd worden.