De Hang Seng China Enterprises Index, een index die 40 bedrijven omvat, liet vanmorgen de sterkste daling in twee weken optekenen. Goldman Sachs gaf in april een koopsignaal op de Chinese beurs.

Wie op dat koopsignaal reageerde, heeft inmiddels een winst van 11,30% op zak. Analisten Robin Brooks en Dominic Wilson hadden de Chinese beurs opgenomen bij hun negen "Top Trades" voor 2010.

De inflatie is in China in oktober op jaarbasis gestegen tot een piek voor de afgelopen twee jaar op 4,40%. Dat percentage ligt duidelijk boven de doelstelling die de People's Bank of China naar voren heeft geschoven.

De Hang Seng China Enterprises Index, een index die 40 bedrijven omvat, liet vanmorgen de sterkste daling in twee weken optekenen. Goldman Sachs gaf in april een koopsignaal op de Chinese beurs. Wie op dat koopsignaal reageerde, heeft inmiddels een winst van 11,30% op zak. Analisten Robin Brooks en Dominic Wilson hadden de Chinese beurs opgenomen bij hun negen "Top Trades" voor 2010. De inflatie is in China in oktober op jaarbasis gestegen tot een piek voor de afgelopen twee jaar op 4,40%. Dat percentage ligt duidelijk boven de doelstelling die de People's Bank of China naar voren heeft geschoven.