De overheden kunnen de komst van meer inflatie veroorzaken om op die manier op een sluikse wijze extra belastingen te heffen. De man in de straat zal namelijk geenszins in de gaten hebben dat hij eens te meer wordt gerold, inflatie is namelijk een sluipend gif.

Goedkoop geld is de oorzaak van moeilijke tijden, aldus Ron Paul. Deze voormalige Amerikaanse politicus heeft zich in de afgelopen maanden ontpopt tot een hardnekkig tegenstander van de huidige politiek van de centrale banken. Paul is van mening dat pas later duidelijk zal worden hoe hard die tijden wel zullen zijn.

De overheden kunnen de komst van meer inflatie veroorzaken om op die manier op een sluikse wijze extra belastingen te heffen. De man in de straat zal namelijk geenszins in de gaten hebben dat hij eens te meer wordt gerold, inflatie is namelijk een sluipend gif. Goedkoop geld is de oorzaak van moeilijke tijden, aldus Ron Paul. Deze voormalige Amerikaanse politicus heeft zich in de afgelopen maanden ontpopt tot een hardnekkig tegenstander van de huidige politiek van de centrale banken. Paul is van mening dat pas later duidelijk zal worden hoe hard die tijden wel zullen zijn.