De meeste Europese beurzen noteren dan ook in de plus, met een winst van ruim een half procent voor de Euro Stoxx 50. De BEL 20 slaagt er anderzijds maar niet in vaste voet aan de grond te krijgen boven de nullijn.

Colruyt is de sterkste daler binnen de index, KBC Securities heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel.

Yves Boël van Sofina is overleden

De Raad van Bestuur, de Directie en de medewerkers van Sofina melden met droefheid het overlijden van Dhr. Yves Boël, Erevoorzitter van de firma.

Geboren in 1927 vervoegde Yves Boël Sofina als Bestuurder in 1956. Al snel werd hij lid van het Directiecomité, om in 1961 benoemd te worden tot Afgevaardigd Bestuurder.

Hij oefende deze functie gedurende 35 jaar uit. Bovendien werd hij in 1988 Voorzitter van de Raad van Bestuur, functie die hij zou waarnemen tot mei 2011. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemde hem op deze datum tot Erevoorzitter.

De meeste Europese beurzen noteren dan ook in de plus, met een winst van ruim een half procent voor de Euro Stoxx 50. De BEL 20 slaagt er anderzijds maar niet in vaste voet aan de grond te krijgen boven de nullijn. Colruyt is de sterkste daler binnen de index, KBC Securities heeft slechts een neutraal advies voor het aandeel. Yves Boël van Sofina is overleden De Raad van Bestuur, de Directie en de medewerkers van Sofina melden met droefheid het overlijden van Dhr. Yves Boël, Erevoorzitter van de firma. Geboren in 1927 vervoegde Yves Boël Sofina als Bestuurder in 1956. Al snel werd hij lid van het Directiecomité, om in 1961 benoemd te worden tot Afgevaardigd Bestuurder. Hij oefende deze functie gedurende 35 jaar uit. Bovendien werd hij in 1988 Voorzitter van de Raad van Bestuur, functie die hij zou waarnemen tot mei 2011. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemde hem op deze datum tot Erevoorzitter.