De omzet was lager als gevolg van minder goed gevuld orderboekje op 1 januari 2008, van een verlenging van de periode waarin de projecten werden uitgevoerd en van de daling van de dollarkoers.

Er werd een duidelijke stijging vastgesteld van het aantal nieuwe orders, hetgeen nogmaals de stevige marktpositie van het bedrijf bevestigde.

Bank Degroof stelde vast dat Hamon goede resultaten bekendmaakte en dat de visibiliteit bovendien goed blijft. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd.

Ook KBC Securities was tevreden over de evolutie van het orderboekje bij Hamon, dat goed gevuld blijft. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan.

De omzet was lager als gevolg van minder goed gevuld orderboekje op 1 januari 2008, van een verlenging van de periode waarin de projecten werden uitgevoerd en van de daling van de dollarkoers. Er werd een duidelijke stijging vastgesteld van het aantal nieuwe orders, hetgeen nogmaals de stevige marktpositie van het bedrijf bevestigde. Bank Degroof stelde vast dat Hamon goede resultaten bekendmaakte en dat de visibiliteit bovendien goed blijft. De rating 'accumulate' blijft gehandhaafd. Ook KBC Securities was tevreden over de evolutie van het orderboekje bij Hamon, dat goed gevuld blijft. Het koopadvies voor het aandeel blijft staan.