Met name bekende kankermedicijnen als Herceptin en Avastin overlegden goede omzetcijfers door franchise extensies. Nieuwe medicijnen tegen borstkanker zijn goed ontvangen en de omzet uit diagnostiek was ook sterk.

De verkoop van het griepvaccin Tamiflu zorgde voor een verrassing door een sterke vraag uit de Verenigde Staten. Het koude weer zorgde voor veel griepepidemieën.

Roche overlegt sterke cijfers en er zit meer in het (biotech)vat, met name bij de activiteiten van het overgenomen Genentech. De groei versnelt, terwijl de waardering van het aandeel veel lager is dan die van andere namen in de biotechsector. Het neutraal advies mag volgens ABN Amro gehandhaafd worden.

Met name bekende kankermedicijnen als Herceptin en Avastin overlegden goede omzetcijfers door franchise extensies. Nieuwe medicijnen tegen borstkanker zijn goed ontvangen en de omzet uit diagnostiek was ook sterk. De verkoop van het griepvaccin Tamiflu zorgde voor een verrassing door een sterke vraag uit de Verenigde Staten. Het koude weer zorgde voor veel griepepidemieën. Roche overlegt sterke cijfers en er zit meer in het (biotech)vat, met name bij de activiteiten van het overgenomen Genentech. De groei versnelt, terwijl de waardering van het aandeel veel lager is dan die van andere namen in de biotechsector. Het neutraal advies mag volgens ABN Amro gehandhaafd worden.