In de afgelopen twee jaar hebben veel ondernemingen hun kostenbeheer en liquiditeitsprofiel pro-actief aangepakt, zo merkt John J. Kirkowski van Pimco op.

De discipline die het management van ondernemingen aldus aan de dag legt staat in schril contrast tot de groei van staatsschulden en de 'leveraging' van de balans van overheden.

Inzicht in de factoren die de mondiale en regionale economieën en ook het business model van ondernemingen beïnvloeden, is volgens Kirkowski onder "the New Normal" voor credit investors in toenemende mate van belang voor het identificeren van beleggingskansen en beheersen van risico's.

In de afgelopen twee jaar hebben veel ondernemingen hun kostenbeheer en liquiditeitsprofiel pro-actief aangepakt, zo merkt John J. Kirkowski van Pimco op. De discipline die het management van ondernemingen aldus aan de dag legt staat in schril contrast tot de groei van staatsschulden en de 'leveraging' van de balans van overheden. Inzicht in de factoren die de mondiale en regionale economieën en ook het business model van ondernemingen beïnvloeden, is volgens Kirkowski onder "the New Normal" voor credit investors in toenemende mate van belang voor het identificeren van beleggingskansen en beheersen van risico's.