De nettoschuld kwam uit op USD 2,3 miljard, in lijn met de verwachting van ABN Amro, maar iets boven de verwachting van de consensus (USD 2,2 miljard).

De beter dan verwachte cijfers werden voornamelijk veroorzaakt door sterke prestaties en recordmarges bij de aannemersovereenkomsten (Turnkey).

De winstgevendheid van het L&O-segment was in lijn met de verwachtingen.

De turnkey-marges stegen tot 13,8%, van 6,8%. SBM Offshore heeft ook de omzetverwachting voor het hele jaar verhoogd met USD 300 miljoen tot USD 4,3 miljard.

De goede resultaten laten zien dat het bedrijf orde op zaken heeft gesteld. ABN Amro is koopwaardig.

De nettoschuld kwam uit op USD 2,3 miljard, in lijn met de verwachting van ABN Amro, maar iets boven de verwachting van de consensus (USD 2,2 miljard). De beter dan verwachte cijfers werden voornamelijk veroorzaakt door sterke prestaties en recordmarges bij de aannemersovereenkomsten (Turnkey). De winstgevendheid van het L&O-segment was in lijn met de verwachtingen. De turnkey-marges stegen tot 13,8%, van 6,8%. SBM Offshore heeft ook de omzetverwachting voor het hele jaar verhoogd met USD 300 miljoen tot USD 4,3 miljard. De goede resultaten laten zien dat het bedrijf orde op zaken heeft gesteld. ABN Amro is koopwaardig.