Goede Amerikaanse bedrijfsresultaten kunnen echter al in de beurskoersen verrekend zitten, zodat ze uiteindelijk weinig invloed gaan hebben. Bezit van de zaak einde van het vermaak, inderdaad.

Volgens Thomson Reuters gaan de bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal gemiddeld met 32% zijn gestegen in vergelijking met het jaar voordien. Onder andere Brown Brothers Harriman heeft zijn prognoses recent opgetrokken.

Charles Blood, senior market strategist bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat het ontbreken van ander goed nieuws de beurzen gaat afremmen. Hij sluit zelfs winstnemingen na de publicatie van meevallende cijfers niet uit.

Goede Amerikaanse bedrijfsresultaten kunnen echter al in de beurskoersen verrekend zitten, zodat ze uiteindelijk weinig invloed gaan hebben. Bezit van de zaak einde van het vermaak, inderdaad. Volgens Thomson Reuters gaan de bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal gemiddeld met 32% zijn gestegen in vergelijking met het jaar voordien. Onder andere Brown Brothers Harriman heeft zijn prognoses recent opgetrokken. Charles Blood, senior market strategist bij Brown Brothers Harriman, is van mening dat het ontbreken van ander goed nieuws de beurzen gaat afremmen. Hij sluit zelfs winstnemingen na de publicatie van meevallende cijfers niet uit.