In het tweede semester gaat Goods ID er sterk op vooruit. In People ID is de rendabiliteit van de contracten uitstekend.

Omzet : € 214,1miljoen (ten opzichte van € 220,6 miljoen in 2011)

Courante EBITDA : € 14,1 miljoen (ten opzichte van € 18,6 miljoen in 2011).

De People ID divisie blijft een zeer sterkte rendabiliteit genereren en heeft een nieuw langetermijncontract afgesloten voor de productie en levering van het Belgisch rijbewijs.

Na een moeilijk eerste semester op het vlak van orders en uitvoering, herstelt de Goods ID divisie in het tweede semester en het resultaat bereikt opnieuw het niveau (courante EBITDA) van 2011.

Tegelijkertijd werden de ontwikkelingsinspanningen op 6 sleuteloplossingen geconcentreerd.

De operationele cash flow houdt stand op een zeer goed niveau van € 12,4 miljoen.

Om die reden, en met vertrouwen in de toekomst en in haar mogelijkheid om een aanzienlijke cash flow te blijven genereren, zal Zetes aan de Algemene Vergadering voorstellen om een gewoon dividend uit te keren van € 0,36, aangevuld met een kapitaalsvermindering van € 0,17 per aandeel, wat in totaal een stabiel bedrag is ten opzichte van het vorige jaar.

In het tweede semester gaat Goods ID er sterk op vooruit. In People ID is de rendabiliteit van de contracten uitstekend. Omzet : € 214,1miljoen (ten opzichte van € 220,6 miljoen in 2011) Courante EBITDA : € 14,1 miljoen (ten opzichte van € 18,6 miljoen in 2011). De People ID divisie blijft een zeer sterkte rendabiliteit genereren en heeft een nieuw langetermijncontract afgesloten voor de productie en levering van het Belgisch rijbewijs. Na een moeilijk eerste semester op het vlak van orders en uitvoering, herstelt de Goods ID divisie in het tweede semester en het resultaat bereikt opnieuw het niveau (courante EBITDA) van 2011. Tegelijkertijd werden de ontwikkelingsinspanningen op 6 sleuteloplossingen geconcentreerd. De operationele cash flow houdt stand op een zeer goed niveau van € 12,4 miljoen. Om die reden, en met vertrouwen in de toekomst en in haar mogelijkheid om een aanzienlijke cash flow te blijven genereren, zal Zetes aan de Algemene Vergadering voorstellen om een gewoon dividend uit te keren van € 0,36, aangevuld met een kapitaalsvermindering van € 0,17 per aandeel, wat in totaal een stabiel bedrag is ten opzichte van het vorige jaar.