Kadcyla wordt gezien als de opvolger van Herceptin, maar dan efficiënter en veiliger. De verkoopprijs wordt USD 9.000 per maand, waar eerder USD 8.000 werd verwacht. Dat geeft aan hoe goed deze behandeling wordt ontvangen.

Roche heeft de laatste jaren wat te lijden gehad als de leider in (borst)kankermedicijnen omdat de efficiency van Avastin onder vuur lag.

Nu de nieuwe generatie medicijnen, met behulp van geavanceerde DNA-technieken, op de markt komt is een nieuwe tijd voor Roche-medicijnen aangebroken.

De aandelenkoers laat het nieuwe momentum zien nu de nieuwe medicijnen dichter bij de commerciële fase komen. Roche blijft de belangrijkste speler in de biotechsector, samen met Sanofi.

Deze bedrijven zijn zeer aanwezig in de biotechindustrie via Genentech en Genzyme. Volgens ABN Amro is Roche nog steeds koopwaardig.

Kadcyla wordt gezien als de opvolger van Herceptin, maar dan efficiënter en veiliger. De verkoopprijs wordt USD 9.000 per maand, waar eerder USD 8.000 werd verwacht. Dat geeft aan hoe goed deze behandeling wordt ontvangen. Roche heeft de laatste jaren wat te lijden gehad als de leider in (borst)kankermedicijnen omdat de efficiency van Avastin onder vuur lag. Nu de nieuwe generatie medicijnen, met behulp van geavanceerde DNA-technieken, op de markt komt is een nieuwe tijd voor Roche-medicijnen aangebroken. De aandelenkoers laat het nieuwe momentum zien nu de nieuwe medicijnen dichter bij de commerciële fase komen. Roche blijft de belangrijkste speler in de biotechsector, samen met Sanofi. Deze bedrijven zijn zeer aanwezig in de biotechindustrie via Genentech en Genzyme. Volgens ABN Amro is Roche nog steeds koopwaardig.