De signalen dat de vastgoedmarkt aan de beterhand is, worden steeds sterker. De contracten getekend voor de aankoop van nieuwe woningen staat momenteel op een nieuwe piek voor de afgelopen drie jaar. Het is zelfs zo dat een beperkt aanbod een verder herstel van de verkopen kan afremmen.

Anderzijds zijn de tarieven op woonkredieten opnieuw aan het stijgen, deze staan nu op het hoogste punt in ongeveer een jaar. Een verdere stijging van die tarieven kan het herstel van de vastgoedmarkt afremmen. Het zal echter duidelijk zijn dat de situatie duidelijk aan de beterhand is.

De signalen dat de vastgoedmarkt aan de beterhand is, worden steeds sterker. De contracten getekend voor de aankoop van nieuwe woningen staat momenteel op een nieuwe piek voor de afgelopen drie jaar. Het is zelfs zo dat een beperkt aanbod een verder herstel van de verkopen kan afremmen. Anderzijds zijn de tarieven op woonkredieten opnieuw aan het stijgen, deze staan nu op het hoogste punt in ongeveer een jaar. Een verdere stijging van die tarieven kan het herstel van de vastgoedmarkt afremmen. Het zal echter duidelijk zijn dat de situatie duidelijk aan de beterhand is.