De contracten getekend voor de aankoop van nieuwe huizen zijn in de Verenigde Staten vorige maand gestegen tot een nieuwe piek voor de afgelopen zes jaar. Daarmee wordt opnieuw een signaal gegeven dat de Amerikaanse vastgoedmarkt aan de beterhand is.

Die markt wordt gestimuleerd door de lage rentevoeten en door het feit dat steeds meer Amerikanen een job vinden. De index zoals die wordt opgesteld door de National Association of Realtors stond in oktober op 104,80, wat neerkomt op een stijging met 5,20%.

De contracten getekend voor de aankoop van nieuwe huizen zijn in de Verenigde Staten vorige maand gestegen tot een nieuwe piek voor de afgelopen zes jaar. Daarmee wordt opnieuw een signaal gegeven dat de Amerikaanse vastgoedmarkt aan de beterhand is.Die markt wordt gestimuleerd door de lage rentevoeten en door het feit dat steeds meer Amerikanen een job vinden. De index zoals die wordt opgesteld door de National Association of Realtors stond in oktober op 104,80, wat neerkomt op een stijging met 5,20%.