Dat is uiteraard goed nieuws, want zo zou bevestigd worden dat de Amerikaanse economie in versneld tempo aan het groeien is. De werkloosheid zal verder afnemen, de bedrijfsresultaten kunnen blijven stijgen. Maar de keerzijde van de medaille liegt er niet om.

De Amerikaanse centrale bank zal niet aarzelen om de rente te verhogen en dat kan de beurs van Wall Street nog zuur opbreken. Het sentiment op de financiële markten kan compleet omslaan, zodat we de omgekeerde situatie van de huidige kunnen meemaken.

Dat is uiteraard goed nieuws, want zo zou bevestigd worden dat de Amerikaanse economie in versneld tempo aan het groeien is. De werkloosheid zal verder afnemen, de bedrijfsresultaten kunnen blijven stijgen. Maar de keerzijde van de medaille liegt er niet om. De Amerikaanse centrale bank zal niet aarzelen om de rente te verhogen en dat kan de beurs van Wall Street nog zuur opbreken. Het sentiment op de financiële markten kan compleet omslaan, zodat we de omgekeerde situatie van de huidige kunnen meemaken.