Enkele hoogtepunten uit het rapport:

• Terwijl Japan bekend staat als een waardemarkt worden de mogelijkheden van waardebeleggen in Azië (exclusief Japan) vaak onderschat. Maar waardebeleggen werkt juist heel goed, zowel in Japan als in de rest van Azië.

• De geschiedenis leert ons dat goedkope aandelen het na een periode van underperformance juist beter gaan doen dan de gemiddelde markt. Vanuit dit uitgangspunt is het nu een goed moment om een waardebenadering toe te passen in Azië.

• Waardebeleggen heeft een taal belangrijke voordelen. Ten eerste is het een goed instrument voor bescherming als de markt daalt. Bovendien houdt een waardebenadering meestal in dat een belegger bedrijven in de portefeuille heeft met een mooi dividend en het is gebleken dat beleggen in bedrijven met een relatief hoog dividendrendement een succesvolle strategie is.

Enkele hoogtepunten uit het rapport: • Terwijl Japan bekend staat als een waardemarkt worden de mogelijkheden van waardebeleggen in Azië (exclusief Japan) vaak onderschat. Maar waardebeleggen werkt juist heel goed, zowel in Japan als in de rest van Azië. • De geschiedenis leert ons dat goedkope aandelen het na een periode van underperformance juist beter gaan doen dan de gemiddelde markt. Vanuit dit uitgangspunt is het nu een goed moment om een waardebenadering toe te passen in Azië. • Waardebeleggen heeft een taal belangrijke voordelen. Ten eerste is het een goed instrument voor bescherming als de markt daalt. Bovendien houdt een waardebenadering meestal in dat een belegger bedrijven in de portefeuille heeft met een mooi dividend en het is gebleken dat beleggen in bedrijven met een relatief hoog dividendrendement een succesvolle strategie is.