Zo leerde een kwartaalmatige rondvraag door de Chinese centrale bank onder de Chinese ondernemers dat het ondernemersvertrouwen terug aan het aantrekken is.

Ook lenen de banken terug meer wat een goede stimulans is voor de economie.

Terwijl de Chinese electriciteitsconsumptie - een goede graadmeter voor de economie - doorheen februari en begin maart nog overtuigend steeg, vertraagde ze doorheen de tweede helft van maart.

Hopelijk betreft het hier volgens P&B Invest een korte dip middenin een stijgende trend die nu toch al enkele maanden aanhoudt.

Zo leerde een kwartaalmatige rondvraag door de Chinese centrale bank onder de Chinese ondernemers dat het ondernemersvertrouwen terug aan het aantrekken is. Ook lenen de banken terug meer wat een goede stimulans is voor de economie.Terwijl de Chinese electriciteitsconsumptie - een goede graadmeter voor de economie - doorheen februari en begin maart nog overtuigend steeg, vertraagde ze doorheen de tweede helft van maart. Hopelijk betreft het hier volgens P&B Invest een korte dip middenin een stijgende trend die nu toch al enkele maanden aanhoudt.