De kwartaalcijfers van Boeing werden goed onthaald, hoewel de vliegtuigbouwer eigenlijk niets nieuws kwam vertellen over de problemen met de Dreamliner. De eerste prioriteit van het bedrijf is het oplossen van de problemen met de batterijen, iets wat de logica zelf lijkt.

Over het vierde kwartaal van 2012 realiseerde Boeing een winst per aandeel van 1,24 dollar, ten opzichte van 1,28 dollar tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit, want de consensus lag slechts op 1,19 dollar.

De kwartaalcijfers van Boeing werden goed onthaald, hoewel de vliegtuigbouwer eigenlijk niets nieuws kwam vertellen over de problemen met de Dreamliner. De eerste prioriteit van het bedrijf is het oplossen van de problemen met de batterijen, iets wat de logica zelf lijkt. Over het vierde kwartaal van 2012 realiseerde Boeing een winst per aandeel van 1,24 dollar, ten opzichte van 1,28 dollar tijdens dezelfde periode een jaar eerder. De winst per aandeel kwam hoger dan verwacht uit, want de consensus lag slechts op 1,19 dollar.