Dat gebeurde ook al in 1994 en 2004. Meevallende economische indicatoren kunnen de commentaar van de FED doen veranderen, met de eerste maatregelen om de monetaire politiek te verstrakken als gevolg.

In eerste instantie gaan we een reactie van de markt krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van hogere rendementen op obligaties. Die reactie moet worden bekeken tegen de achtergrond van de inflatieverwachtingen.

Een dergelijke switch gebeurt traditioneel wanneer het duidelijk is dat de economie inderdaad aan de beterhand is. De analisten van Morgan Stanley zijn van mening dat we ons langzaam maar zeker begeven naar het moment dat een omslag in de rentepolitiek gaat plaatsvinden.

Toch werd het koersdoel voor de MSCI Europe verhoogd van 1030 naar 1280, terwijl Smith & Nephew aan de model portfolio werd toegevoegd.

Dat gebeurde ook al in 1994 en 2004. Meevallende economische indicatoren kunnen de commentaar van de FED doen veranderen, met de eerste maatregelen om de monetaire politiek te verstrakken als gevolg. In eerste instantie gaan we een reactie van de markt krijgen, bijvoorbeeld in de vorm van hogere rendementen op obligaties. Die reactie moet worden bekeken tegen de achtergrond van de inflatieverwachtingen. Een dergelijke switch gebeurt traditioneel wanneer het duidelijk is dat de economie inderdaad aan de beterhand is. De analisten van Morgan Stanley zijn van mening dat we ons langzaam maar zeker begeven naar het moment dat een omslag in de rentepolitiek gaat plaatsvinden. Toch werd het koersdoel voor de MSCI Europe verhoogd van 1030 naar 1280, terwijl Smith & Nephew aan de model portfolio werd toegevoegd.