De boodschap dat de centrale banken volop bezig zijn om ons als citroenen uit te persen, wordt dan ook nauwelijks gelezen. De globale economische crisis blijft zich als een strovuurtje verspreiden, maar ook daar wordt door de man in de straat nauwelijks aandacht aan besteed.

Er duiken voortdurend nieuwe brandhaarden op, nu eens in Europa en dan weer in Azië en of Zuid-Amerika. Tyler Durden stelt vast dat het grootste deel van de mensheid ziende blind is, ze lijken maar niet te beseffen dat we op de grootste financiële nachtmerrie ooit afstevenen. De problemen beperken zich ditmaal namelijk niet tot enkele landen, maar zijn wereldwijd voelbaar.

De boodschap dat de centrale banken volop bezig zijn om ons als citroenen uit te persen, wordt dan ook nauwelijks gelezen. De globale economische crisis blijft zich als een strovuurtje verspreiden, maar ook daar wordt door de man in de straat nauwelijks aandacht aan besteed. Er duiken voortdurend nieuwe brandhaarden op, nu eens in Europa en dan weer in Azië en of Zuid-Amerika. Tyler Durden stelt vast dat het grootste deel van de mensheid ziende blind is, ze lijken maar niet te beseffen dat we op de grootste financiële nachtmerrie ooit afstevenen. De problemen beperken zich ditmaal namelijk niet tot enkele landen, maar zijn wereldwijd voelbaar.