Door deze investering, die plaatsheeft in het kader van het vertrek van twee van de drie stichters-bedrijfsleiders, wordt Gimv hoofdaandeelhouder van de onderneming naast de heren Eric Rozanès en Stéphane Lévy, twee erkende professionals in de wereld van de IT-dienstverlening.

Zij nemen de operationele leiding van de groep in handen en investeren zelf ook een aanzienlijk bedrag. Raymond Vens, één van de drie oprichters van de onderneming, blijft actief als aandeelhouder en lid van het Toezichtsraad. Financieel investeerder UI Gestion trekt zich bij deze gelegenheid volledig terug.

ProxiAD, opgericht in 1997, is een IT-engineeringbedrijf gespecialiseerd in nieuwe objecttechnologieën en informatiesystemen voor besluitvorming.

Het is sterk vertegenwoordigd in de sectoren "Retailbank / Verzekeringen" en "Distributie". De onderneming behaalde in 2012 een omzet van 31 miljoen euro. Ze telt meer dan 500 werknemers en zet een van de beste rentabiliteitscijfers in de sector neer.

Door deze investering, die plaatsheeft in het kader van het vertrek van twee van de drie stichters-bedrijfsleiders, wordt Gimv hoofdaandeelhouder van de onderneming naast de heren Eric Rozanès en Stéphane Lévy, twee erkende professionals in de wereld van de IT-dienstverlening. Zij nemen de operationele leiding van de groep in handen en investeren zelf ook een aanzienlijk bedrag. Raymond Vens, één van de drie oprichters van de onderneming, blijft actief als aandeelhouder en lid van het Toezichtsraad. Financieel investeerder UI Gestion trekt zich bij deze gelegenheid volledig terug. ProxiAD, opgericht in 1997, is een IT-engineeringbedrijf gespecialiseerd in nieuwe objecttechnologieën en informatiesystemen voor besluitvorming. Het is sterk vertegenwoordigd in de sectoren "Retailbank / Verzekeringen" en "Distributie". De onderneming behaalde in 2012 een omzet van 31 miljoen euro. Ze telt meer dan 500 werknemers en zet een van de beste rentabiliteitscijfers in de sector neer.