Gimv's visie op de toekomst wordt vertaald in vier nieuwe investeringsplatformen: Consumer 2020 (toekomstige consumentenbehoeften & value for money), Health & Care (biowetenschappen, medtech en diensten binnen de zorg- en gezondheidssector), Smart Industries (waar technologie waarde toevoegt) en Sustainable Cities (gemeenschapsdiensten, infrastructuur en nutsvoorzieningen).

Deze platformen krijgen voorrang op geografie of aard van het financieringsinstrument. Ze hebben gelijkaardige kenmerken voor waardecreatie in termen van strategie en businessmodellering, internationale expansie en operationele uitmuntendheid. Bovendien kunnen zij profiteren van de megatrends die de wereld veranderen.

Elk van deze platformen werkt met een toegewijd en ervaren team in de thuismarkten van Gimv, zijnde de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Vanaf vorige week werden de organisatiestructuur en het directiecomité in lijn gebracht met deze nieuwe strategie.

Aanpassing aan moeilijke economische omgeving

Gimv heeft volgens Hans D'Haese van Bank Degroof een aantal investeringsplatforms waarmee de holding wil profiteren van een aantal megatrends in de wereld.

Dit mag worden beschouwd als een aanpassing aan een moeilijkere economische omgeving. Het advies opbouwen en het koersdoel van 42 euro blijven gehandhaafd.

Gimv's visie op de toekomst wordt vertaald in vier nieuwe investeringsplatformen: Consumer 2020 (toekomstige consumentenbehoeften & value for money), Health & Care (biowetenschappen, medtech en diensten binnen de zorg- en gezondheidssector), Smart Industries (waar technologie waarde toevoegt) en Sustainable Cities (gemeenschapsdiensten, infrastructuur en nutsvoorzieningen). Deze platformen krijgen voorrang op geografie of aard van het financieringsinstrument. Ze hebben gelijkaardige kenmerken voor waardecreatie in termen van strategie en businessmodellering, internationale expansie en operationele uitmuntendheid. Bovendien kunnen zij profiteren van de megatrends die de wereld veranderen. Elk van deze platformen werkt met een toegewijd en ervaren team in de thuismarkten van Gimv, zijnde de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Vanaf vorige week werden de organisatiestructuur en het directiecomité in lijn gebracht met deze nieuwe strategie. Aanpassing aan moeilijke economische omgevingGimv heeft volgens Hans D'Haese van Bank Degroof een aantal investeringsplatforms waarmee de holding wil profiteren van een aantal megatrends in de wereld. Dit mag worden beschouwd als een aanpassing aan een moeilijkere economische omgeving. Het advies opbouwen en het koersdoel van 42 euro blijven gehandhaafd.