Multiplicom is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en het op de markt brengen van vernieuwende moleculaire genetische testen.

Dankzij deze testen (i) kan men bepalen of een persoon een verhoogd genetisch risico heeft op het ontwikkelen van een ziekte, (ii) kan een aangeboren genetische afwijking vroegtijdig worden opgespoord of (iii) kan de meest geschikte therapie voor patiënten worden geïdentificeerd.

De testen van Multiplicom kunnen zorgen voor een belangrijke daling van zowel kostprijs als tijdsduur van de nieuwste generatie genetische analyses.

Multiplicom is gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en het op de markt brengen van vernieuwende moleculaire genetische testen. Dankzij deze testen (i) kan men bepalen of een persoon een verhoogd genetisch risico heeft op het ontwikkelen van een ziekte, (ii) kan een aangeboren genetische afwijking vroegtijdig worden opgespoord of (iii) kan de meest geschikte therapie voor patiënten worden geïdentificeerd. De testen van Multiplicom kunnen zorgen voor een belangrijke daling van zowel kostprijs als tijdsduur van de nieuwste generatie genetische analyses.